LED Strips

Led verlichting energie zuinig en goed voor het milieu .

De ontwikkelingen in de LED-verlichting kennen een enorme explosie. LEDs worden steeds krachtiger en krijgen steeds meer mogelijkheden. Wij volgen deze ontwikkeling op de voet. We verkopen LED modules en strips. De waterproof flexibele LED-strips zijn er bijvoorbeeld in uitvoeringen van 7 mm breed en 12,8 mm hoog. Ze kunnen op iedere ondergrond worden bevestigd. De LED's hebben een hoge lichtopbrengst met een laag verbruik per meter bij een ingangsspanning van 12 Volt DC. Ze schijnen met een lichthoek van 30° en hebben een levensduur tot 100.000 uren. Iedere strip kan worden ingekort en ze kunnen in hoeken worden gebogen. Aansluiten van deze strips is zeer eenvoudig.

De strips zijn te bestellen in allerlei standaard lengtes en in verschillende kleuren Rood, Geel, Blauw, Groen, Wit en RGB.

Deze LED-strips zijn zeer bruikbaar voor: reclame, symbolen, accenten, backlighting in kleine ruimtes, borders, architectonische verlichting, traptredeverlichting, decoratieve verlichting en veel meer ...

led