Gratis opmaak offerte zonnepanelen.

Vergelijk de prijzen en kwaliteit op de markt van zonnepanelen.

CPC zal altijd een projectstudie voorstellen welke perfect aan uw behoeften zal aansluiten. Wij vinden het belangrijk dat u als potentiƫle klant op de hoogte bent van alle mogelijkheden welke de markt momenteel aanbied. Zo is niet elk huis of dak zomaar geschikt om daar de standaard zonnepanelen op te leggen. Bij CPC durven we daar op wijzen en u de optimale installatie voorstellen of zelfs de klant aanraden om helemaal geen panelen te plaatsen. Wij kennen maar 1 soort klant, en dat is een tevreden klant..

Waarom CPC niet mag ontbreken bij uw aanvraag naar zonnepanelen!

De aankoop van zonnepanelen is een belangrijke investering waar u op lange termijn opbrengst doelt. Het is dan ook van belang dat u de partner waar u mee in zee gaat kan vertrouwen, en dat deze een degelijke ervaring heeft in de sector. Laat u niet enkel leiden door de aankoopprijs maar kijk ook naar de kwaliteit en de ervaring van het installatie team van de zonnepanelen. De CPC consulenten zijn opgeleid om de situatie bij u thuis in te schatten en u een op maat gemaakte offerte te kunnen aanbieden voor de zonnepanelen welke op uw huis het beste rendement zullen geven. Zo is het best mogelijk dat CPC op 2 huizen die naast elkaar staan niet dezelfde installatie plaatsen omdat onze consulent een schaduw plek opmerkt die bij uw buur niet aanwezig is. Onze offertes zijn gratis, het advies van onze consulenten is ook gratis, maar de gratis raad die we u kunnen geven is meestal onbetaalbaar.

 

Goede raad is duur, maar niet als hij van CPC komt. .

Welke zonnepanelen moet ik kopen, zal ik kiezen voor monocrystalline of voor Polycrystalline, Plaats ik een algemene MPPT tracker, of ga ik voor de individuele trackers. Kent u dat gevoel ? U ziet de bomen door het bos niet meer. Bel naar CPC en wij brengen u raad en daad bij de aankoop van uw zonnepanelen. Wij wijzen u op de voordelen en nadelen van elke installatie en zullen u de beste installatie aanbevelen. Maar u bent als klant diegene die de eind beslissing treft voor uw hoogwaardige aankoop.