Het papierwerk voor zonnepanelen, CPC helpt u.

De vreg, eandis, gemeentepremie aanvragen, belastingafterk voor zonnepanelen?

U ziet het bos door de bomen niet meer als u alle papierwerk ziet bij de subsidieaanvraag voor uw zonnepanelen ? Geen probleem, als u bij CPC uw zonnepanelen aankoopt zorgen wij voor de papieren rompslomp. Zo zullen wij uw papieren klaarmaken voor de subsidie aanvraag bij uw gemeente en zullen onze consulenten uw registratie bij de VREG uitvoeren. Eens alle papieren geregeld zijn kan u gewoon op de website van de VREG uw opbrengst aanmelden voor de uitbetaling van de groene stroom certificaten. Met een CPC zonnepaneel installatie slaapt u op beide oren.

Particuliere aanmelding bij de VREG en aanvragen van gemeente premies!

De consulenten van CPC verzorgen uw aanvragen tot in de puntjes. De taak van onze consulenten stopt niet na de verkoop van zonnepanelen, zij staan u bij met raad en DAAD bij het invullen van uw aanvragen bij de VREG en eandis aanmelding. Zij zorgen voor de technische keuring van uw installatie en de voorbereiding van de gemeentepremie aanvragen. Hebt u na dit alles nog extra vragen of bent u er nog niet helemaal uit, aarzel dan niet ons te contacteren.

 

Industriƫle studie en aanmeldigen

CPC heeft een degelijke ervaring met het uitbouwen van grote projecten voor zonnepanelen en heeft daarom alles in huis om een grondige net studie te laten uitvoeren bij haar clienteel. CPC laat de net studie uitvoeren en configureert vervolgens de onkoppelingskast naar de data van de net provider.
Als de installatie voltooit is zal CPC verdere papieren in orde maken om uw zonnepanenelen installatie op een professionele manier aan te melden bij de nodige instanties.