U hebt beslist, u koopt uw zonnepanelen bij CPC.

De installatie van uw zonnepanelen ligt in goede handen .

CPC staat garant voor een degelijke installatie van uw zonnepanelen, ons gekwalificeert team heeft een jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen op alle soorten daken. Van een traditioneel schuin pannedak tot een industrieel stalen dak, onze installateurs hebben hun ervaring mee. Zij verzorgen een verzekerde verankering met uw dak en zorgen dat uw zonnepanelen de volgende 25 jaar zorgeloos op uw dak blijven liggen. Ook zorgen onze installateurs dat alle kabels zorgvuldig vastgemaakt zijn en dat kabelgoten en kabelgeleiders professioneel vastgemaakt zijn. Kortom, met een CPC installatie slaapt u op beide oren.

Uw zonnepanelen worden geplaatst met hoogwaardige montage materialen !

CPC zorgt ervoor dat elk onderdeel van uw zonnepanelen installatie bestaat uit hoogwaardige materialen die minstens 25 jaar uw installatie verankeren. Zo zullen alle bouten die gebruikt worden om uw zonnepanelen vast te schroeven uit 100% inox bestaan om doorroesten te voorkomen. De profielen welke CPC gebruikt zijn meestal van de firma Schletter en bestaan uit 100% aluminium. Wij verkopen zonnepanelen die gemakkelijk 25 a 30 jaar meegaan, dus het zou gek zijn dat we dit niet eisen van onze bevestigingsmaterialen. Wij wensen dat al onze klanten tevreden zijn over hun zonnepanelen installatie , en dit niet enkel tijdens de garantie periode maar ook lang daarna. CPC wenst zijn klienteel nog veel zonneschijn toe.

 

Ook de omvormer van CPC verdient uw aandacht

Het kloppend hart van uw zonnepaneel installatie is de omvormer. Deze vormt de gelijkspanning welke opgewekt wordt van uw zonnepanelen om in bruikbare wisselspanning welke alle apparaten in huis gebruiken. CPC werkt enkel met classe A merken van omvormers omdat deze reeds hun kwaliteit en service bewezen hebben. Een omvormer bepaalt immers het vermogen dat overblijft na omzetting van gelijkspanning naar wisselspanning.