Warm water voor alle doeleinden met een zonneboiler

Van sanitair tot vloerverwarming, een zonneboiler levert het allemaal

Een zonneboiler beperkt zich niet tot het verwarmen van sanitair warm water. Een toepassing die meer en meer zijn weg vind is een zonneboiler toe te passen als voorverwarming of hoofdverwarming van vloerverwarming systemen. Daar de water temperatuur van een vloerverwarming slechts 30 a 35 graden is komt een zonneboiler perfect in het plaatje te staan. Speciaal de zonneboilers welke met heatpipes werken en enkel zonlicht nodig hebben om te verwarmen zijn een perfecte aanvulling op uw huidig verwarming systeem.

Gratis vloerverwarming met een zonneboiler !

In het voor en na seizoen geeft een zonneboiler voldoende energie om uw huis te kunnen verwarmen zonder extra verwarmingsbronnen. Zelfs in de winter op zonnige dagen zal u slechts moeten bijverwarmen als het donker wordt. Kortom een zonneboiler zal u een fikse besparing opleveren door uw verwarmingsbudget te snoeien. De dagen dat uw zonneboiler de water temperatuur niet haalt zal de traditionele verwarming bijspringen en zodoende u huis van de nodige warmte te voorzien. Vraag onze consulenten welk vermogen u benodigd om ook uw huis met de zoin te verwarmen.

 

Een zonneboiler draagt bij aan uw luxe ?

Dat een zonneboiler voor gratis warm water zorgt dat wist u al, maar wist u ook dat een zonneboiler in combinatie met een warmtepomp uw zwembad aangenaam warm maakt zonder dat u hier financieel hoeft voor te lijden. Zolang er zonlicht aanwezig is zullen de CPC zonneboilers het water van uw zwembad aangenaam warm houden, zelfs in de winter, moest u dat wensen. Vraag onze consulenten voor een efficiƫntie berekening van uw zonneboiler voor deze toepassing.