E-mobility , elektrische voertuigen

zonnepanelen

Elektrische voertuigen hebben een zeer kleine ecologische footprint en zijn bij deze het uitgesproken vervoermiddel van de toekomst. Net zoals de opkomst van zonnepanelen is de opkomst van elektrische auto's, elektrische scooters en elektrische fietsen niet meer te stuiten .

CPC speelt nu reeds in markt door een gamma elektrische voertuigen op de markt te brengen. Niet alleen zijn deze voertuigen goed voor het milieu maar ook financieel hebben deze voertuigen tal van voordelen. Het verbruik van een elektrisch voertuig is beduidend lager dan dit van de benzine en diesel verbruikers..Elektrische scooters

elektrische scooter

E-scooters van cpc

Een scooter roept nostalgie op, snorrend door Italiƫ op de vespa en genieten van de natuur, dat was genieten van vrijheid, maar wel slecht voor het milieu. De uitstoot van deze scooters was zeker niet bevorderend voor onze groene planeet.

Met het CPC gamma scooters kan u deze nostalgie opnieuw beleven zonder het milieu te belasten, onze scooters zijn 100% elektrisch en verbruiken haast niets, alleen te voet gaan is goedkoper.
elektrische scooter

Elektrische fietsen van cpc

Met een elektrische fiets hebt u een vervoermiddel dat u zeer economisch en voordelig van A naar B brengt.

Maar er zijn ook elektrische fietsen welke u zuiver voor ontspanning en sport kan gebruiken.

De CPC mountainbikes zijn een plezier voor jong en oud, ze hebben een grotere fun factor door hun extra kracht die ze je geven als je de 250 watt motor de sporen geeft.