Over CPC (Clean Power Company)

Onze ecologische voetafdruk verkleinen om de aarde te sparen.

We moeten met z'n allen inspanningen leveren om onze aarde te sparen, we moeten groener denken en zo weinig mogelijk CO² uitstoten. CPC heeft van deze gedachtengang zijn missie gemaakt. CPC levert producten en diensten die bijdragen aan het behoud van onze planeet.

U kan bij CPC terecht voor hoogtechnologische energie producerende producten zoals zonnepanelen, zonneboilers, etc. CPC werkt voor deze range van producten met de laatste nieuwe technologieën zoals bv. de schaduw corrigerende zonnepanelen welke uw vermogen tot 25% verhogen. Maar ook voor energie besparing is CPC de ideale partner voor U. Ons team van energie consulenten staan steeds tot uw dienst.

Hoe werken wij.

A
Wij maken vrijblijvend een afspraak.
Wij komen ter plaatse om uw energie project te bespreken en eventueel op te meten. Wij zullen aan de hand van deze informatie gratis een offerte of energie audit opstellen welke voor u het beste past. U verkrijgt van CPC een degelijke uitleg om een dieper inzicht te verschaffen in uw project.
B
Indien u akkoord bent met de offerte of audit.
CPC zal een team samenstellen welke uw project tot in de puntjes zal verzorgen, of het nu gaat over het plaatsen van zonnepanelen , zonneboiler, laadstation voor elektrische voertuigen of plaatsen van energie zuinige verlichting, CPC werkt uw project af van A tot Z.
Succes verzekerd

Groene energie is onze specialiteit

Of u nu zonnepanelen wenst te kopen, of uw energie huishouding op punt wenst te stellen
Met CPC zit u steeds goed, wij geven advies en werken uw project uit tot in de kleinste puntjes. Wij kennen maar één soort klant, dat is een tevreden klant.
Uw winst start vanaf uw eerste telefoontje naar CPC
Goede raad hoeft niet duur te zijn, onze CPC consulenten komen GRATIS bij u langs en loodsen u door de verschillende pistes waar u energie kan besparen of opwekken. En wanner u beslist om met CPC in zee te gaan, begeleiden zij u door de bedenodigde papierwinkel.

CPC Team

Tom van Winkel
General Manager
Frank Herremans
Office Manager
Robin Moons
Sales account Manager
Marc Steyaert
Sales account Manager
Robert Broeckaert
Back-office Manager
Ons volledig team

Zonnepanelen, groene energie gratis van de zon!