Gratis warm water uit zonlicht

Zelfs in Belgie kan men vrij eenvoudig warm water winnen uit de zonnestralen, met de huidige generatie zonneboilers maakt men warm water met zonnestralen terwijl het buiten vriest.

Collectors met vacuum pipes
voor een hoog rendement

zonneboilers
Zelfs bij vries temperaturen zal een vacuum heat pipe voor warm water zorgen, daarom is dit systeem uitermate geschikt in Belgie en Nederland. Een heatpipe heeft slechts licht nodig om tot een vol rendement...

meer
Een besparing tot 70% op
je warm water verbruik

zonneboiler
Het is vrij eenvoudig om te besparen op je energie factuur met onze zonneboilers met heatpipes. Je bespaart niet enkel op je energiebudget maar ook de natuur vaart er wel bij doordat deze installatie geen CO² uitstoot ...

meer
Van warm water voor
sanitair tot vloerverwarming

zonneboiler
Daar de watertemperatuur van een vloerverwarming tussen de 40 en 45 graden bedraagt, is een zonneboiler de ideale oplossing voor de verwarming en/of voorverwarming van dit systeem te waarborgen.

meer

Zonneboilers, de goedkoopste weg naar warm water.

Zonneboiler voor warm water

Wat is er heerlijker dan een geweldadige warme douche opgewarmt door gratis zonlicht. De aankoop van een zonneboiler kan genieten van een staatssubsidie tot wel 65% en is hierdoor erg snel terugverdiend. Vraag nog vandaag een gratis offerte en overtuig uzelf.

Zonneboiler voor verwarming

Vloerverwarming is een comfortabele verwarming die op een lage temperatuur werkt. De combinatie van vloerverwarming met zonneboilers is dus een ideale situatie . In het voor en na-seizoen zal de zonneboiler voldoende energie leveren om zonder extra energie te verwarmen.

Zonneboiler voor industrie & overheid

Overal waar men grote hoeveelheden warm water nodig heeft, zoals bv in een productie proces , refters, kantines zwembaden, etc kan een zonneboiler tot grote besparingen zorgen. Vraag onze energie consulent voor uw offerte en besparing.