Energie Audit voor bedrijven

Uw grootste winst creƫert u door te besparen op onnodig energie verbruik.

Het energie beheer van uw bedrijf is een belangrijke factor voor de toekomstvisie en het voortbestaan van uw onderneming. Elk bedrijft streeft er naar om winst te genereren met zijn activiteiten, en deze winst factor zo optimaal mogelijk te houden.

Door zich te focussen op de kern taak van de onderneming verliest men dikwijls oog voor de honderden neven factoren die uw bedrijf tot torenhoge kosten dwingen. Zo zal de bakker erop toezien dat zijn broodjes mooi bruin gebakken zijn en dat zijn klanten tevreden zijn over de kwaliteit, maar zal hij minder tijd en aandacht investeren dat zijn oude oven die nog prima werkt zijn grootste winst op consumeert aan brandstof.

Hoe werken wij.

A
Onze energie consulent komt ter plaatse in uw bedrijf.
Hij zal een rapport opstellen van uw energie verbruikers door ter plaatse het energie verbruik te meten en uw energie facturen te analyseren. Hij zal ter plaatse een lijst opstellen welke punten verbeterd kunnen worden door energievriendelijke alternatieven.
B
CPC stelt een structueel rapport voor.
Dit rapport bevat niet enkel aanbevelingen welke kunnen verbeterd worden, maar ook op welke subsidies u als bedrijf recht heeft. Verder zal CPC u volledig ondersteunen bij de realisering van uw besparingsproject.
Minder is meer Meer is minder

Energie beheer van uw bedrijf

Een energie audit van CPC garandeerd u winst
Zonder zorgen naar een groenere toekomst en een lagere energie rekening dat zijn onze doelstellingen bij CPC
Energie produceren en energie verbruik reduceren
Groene energie opwekken is een goede zaak, maar indien u ook nog uw energie verbruik weet te verlagen telt de winst dubbel.