OVER ONS

BEL ONS OP – VRIJBLIJVEND
+32 15 63 60 16

Wie zijn we​

We moeten met z’n allen inspanningen leveren om onze aarde te sparen, we moeten groener denken en zo weinig mogelijk CO² uitstoten. CPC heeft van deze gedachtengang zijn missie gemaakt. CPC levert producten en diensten die bijdragen aan het behoud van onze planeet. U kan bij CPC terecht voor hoogtechnologische producten zoals zonnepanelen, batterijen, EV laadstations en aller handen “smart energy toepassingen”.

CPC denkt vooruitstrevend en probeert steeds mee te zijn met laatste nieuwe technologische ontwikkelen zoals bv. de schaduw corrigerende omvormsystemen welke uw vermogen tot 25% verhogen, zonnecellen met de CJT technologie welke na 25 jaar nog steeds meer dan 92% van hun initieel vermogen behouden.

Maar ook voor energie besparing met zijn smart energie toepassingen is CPC de ideale partner voor U. Ons team van energie consulenten staan steeds tot uw dienst.

Hoe werken wij

Wij maken vrijblijvend een afspraak

Wij komen ter plaatse om uw energie project te bespreken en eventueel op te meten. Wij zullen aan de hand van deze informatie gratis een offerte of energie audit opstellen welke voor u het beste past. U verkrijgt van CPC een degelijke uitleg om een dieper inzicht te verschaffen in uw project.

Indien u akkoord bent met de offerte of audit

CPC zal een team samenstellen welke uw project tot in de puntjes zal verzorgen, of het nu gaat over het plaatsen van zonnepanelen , zonneboiler, laadstation voor elektrische voertuigen of plaatsen van energie zuinige verlichting, CPC werkt uw project af van A tot Z.

Groene energie is onze specialiteit

Of u nu zonnepanelen wenst te kopen, of uw energie huishouding op punt wenst te stellen. Met CPC zit u steeds goed, wij geven advies en werken uw project uit tot in de kleinste puntjes. Wij kennen maar één soort klant, dat is een tevreden klant.

Uw winst start vanaf uw eerste telefoontje naar CPC
Goede raad hoeft niet duur te zijn, onze CPC consulenten komen GRATIS bij u langs en loodsen u door de verschillende pistes waar u energie kan besparen of opwekken. En wanner u beslist om met CPC in zee te gaan, begeleiden zij u door de bedenodigde papierwinkel.

Visie

Zonnepanelen kopen om de planeet te sparen

Een passie om meer te doen voor onze planeet dan alleen maar lezen en zeggen wat er fout gaat. De stichters van CPC zijn zakenmensen die ook graag van het hedendaags comfort genieten, ook zij draaien de verwarming hoger als het koud wordt en steken het licht aan als het donker wordt. Maar ons hedendaags comfort kan ook behouden blijven zonder schadelijke CO² uitstoot.

Wij wensen ons steentje bij te dragen aan een schonere planeet door zorgvuldig uitgekozen kwalitatieve alternatieve energie oplossingen/producten aan onze samenleving voor te dragen met een minimale impact op het milieu en een behoud aan comfort. Het is onze verdomde plicht om onze enige planeet leefbaar te houden voor de toekomstige generaties in plaats van ze gewoon te plunderen en op te branden.

MISSIE + WAARDEN

Onze missie

Het aangaan van een toekomst pact om via alternatieve technologieën/producten/oplossingen onze planeet leefbaar te maken en te houden zonder dat de consumenten aan comfort dienen in te boeten.

Onze waarden

  • Eerlijkheid en integriteit. Een woord is een woord. Een afspraak een afspraak.
  • Beste prijs-kwaliteit garantie voor onze producten en oplossingen.
  • Klantentevredenheid. Eens een klant altijd een klant.
  • Respect voor mensen, dieren en de natuur.
  • Plezier en avontuur dat houdt ons alert en jong.

De toekomst is elektrisch

Het tijdperk van fossiele brandstoffen loopt op zijn einde.
Elektrische energie is indien opgewekt via de groene kanalen de meest propere energie vorm die op dit ogenblik bekend is.

Deze energie vorm geeft geen CO² uitstoot . De opmars van elektrische voertuigen zoals auto’s, scooters, fietsen en zelf reeds vliegtuigen lijkt niet meer te stoppen. In principe kan elk voertuig of machine die momenteel met fossiele brandstoffen werkt overschakelen op propere elektrische energie.

Er wordt momenteel zelfs gewerkt aan voertuigen die hun eigen elektrsiche energie opwekken, een mooi voorbeeld is de nieuwe Honda FCX Clarity die in zijn eigen energie voorziet dankzij een brandstof cel, CO² uitstoot = 0. De enige uitstoot dat deze wagen geeft is zuiver water.

Fossiele brandstoffen, een erfenis uit het tijdperk van de dinosaurussen

Wist u dat we met de ganse wereld meer dan 1.000.000.000 Kilo aan fossiele brandstof per uur gebruiken. Dat is 1 miljard Kilo per uur. De afgelopen 150 jaar hebben we reeds meer dan de helft van de voorraad fossiele brandstoffen gebruikt. Maar ons gebruik gaat nog steeds de hoogte in. Als we het positief inzien hebben we nog tot het jaar 2067 olie om onze energie behoefte te kunnen voorzien. Doch dan mogen landen zoals bv. China geen extra economische groei kennen.

Laat onze aarde niet opbranden, onze kinderen hebben er ook recht op

Een bezorgde ouder

Ondanks alle alternatieven graven we nog steeds de aarde uit op zoek naar alles wat maar branden kan, olie, gas, kolen, als het maar brand. Eigenlijk staan we niet veel verder dan de dinosaurus die zich ook niet heeft aangepast en daardoor van de aardbodem verdwenen is.

De CO² uitstoot is door fossiele brandstoffen het laatste decennium met maar liefst 29% gestegen. De zeespiegel stijgt elk jaar 2 millimeter, dat lijkt weinig maar onze planeet heeft niet veel nodig om ecologisch volledig uit evenwicht te raken. Verandering is er nodig, wacht niet te lang het is vijf voor twaalf en de alternatieven liggen voor de hand, en zijn helemaal niet zo duur als over het algemeen wordt aangenomen.