Solar Edge

BEL ONS OP – VRIJBLIJVEND
+32 15 63 60 16​

Solar Edge

Solar edge staat voor een hoger rendement van uw zonnepanelen welke zelfs in schaduw gebieden een hogere opbrengst garanderen. Met Solar Edge beschikt elk zonnepaneel appart over een tracking systeem dat voor een optimaal rendement per paneel zorgt, dus indien 1 of 2 zonnepanelen zich in de schaduw bevinden zullen de andere zonnepanelen hun volledig rendement geven.

Solar edge installateur

Onze installateurs hebben ervaring in het solar edge systeem en zullen er voor zorgen dat uw zonnepanelen perfect op het solar edge systeem zijn afgesteld. Schaduw op uw zonnepanelen hebben meestal een negatieve invloed op de rest van uw installatie , met solar edge is dit verleden tijd…..

Schaduw op uw zonnepaneel

Schaduw op zonnepanelen hebben altijd een nefaste invloed op het rendement van uw installatie, maar dankzij het solar edge systeem is dit verlies tot het minimum beperkt, waardoor u toch uw volledige dak oppervlak kan gebruiken voor uw zonnepanelen

SolarEdge omvormers

Een Solaredge omvormer kenmerkt zich door een gecentraliseerde omvormer met apparte powerboxen voor elk paneel, hierdoor wordt een rendement verhoging van 5 tot 20% verkregen daar elk paneel over zijn eigen trecking box beschikt.