Zonnepanelen kopen

De aankoop van zonnepanelen is een belangrijke beslissing. Zowel voor een bedrijf als particulier is het een investering naar de toekomst toe. Laat u bijstaan door het CPC team om uw investering in goede en vooral vruchtvolle banen te leiden

Gratis opmaak
van een offerte

CPC zal altijd een projectstudie voorstellen welke perfect aan uw behoeften zal aansluiten. Wij berekenen uw kosten en baten en gieten deze in een offerte voor uw zonnepanelen.

meer
Uitvoering van
de installatie

CPC staat garant voor een degelijke uitvoering van de installatie .Uw zonnepanelen worden volgens de regels van de kunst geplaatst en in werking gesteld.

meer
Afhandeling van
het papierwerk

Bij de aankoop van zonnepanelen stopt het werk niet na het plaatsen van uw installatie . CPC verzorgt ook uw dossier voor de aanvraag van GSC , en andere noodzakelijke papieren.

meer

Zonnepanelen voor elke doelgroep

Zonnepanelen particulier

De kostprijs van fosiele brandstoffen gaat elk jaar de hoogte in, het is voor u als eindgebruiker dan ook een verstandige keuze te investeren in een eigen energie voorziening. De zon schijn namelijk gratis voor iedereen..

Zonnepanelen voor bedrijf & industrie

Als bestuurder van een bedrijf is het belangrijk een goede toekomst visie te hebben, en hoe verder we in de toekomst kijken hoe duurder onze energiekosten zullen zijn. Behalve als u nu investeert in uw eigen energievoorziening . Ook in 2015 belastingaftrek zonnepanelen.

Zonnepanelen voor scholen & overheid

Niet alleen heeft een school of de overheid een voorbeeld functie als het op energievriendelijk bestuur aankomt, maar ook de kostprijs van de energie factuur is een beslissende factor om over te schakelen op zonne-energie .